Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις οι μηχανές πώλησης θα αναγγείλουν μέσα έναν νέο κύκλο των αλλαγών
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Nate
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

οι μηχανές πώλησης θα αναγγείλουν μέσα έναν νέο κύκλο των αλλαγών

2022-03-23
Latest company news about οι μηχανές πώλησης θα αναγγείλουν μέσα έναν νέο κύκλο των αλλαγών

Από τους αρχαίους χρόνους, μετά από την εμφάνιση οποιασδήποτε βιομηχανίας, δεν θα μείνει σε ένα σταθερό στάδιο. Στο στάδιο της ακολουθίας των αλλαγών της The Times, θα δοκιμάσει αναπόφευκτα την ανατροπή και την ανατροπή. Διαφορετικά, ακόμα κι αν δεν θα εγκαταλειφθεί από τους καταναλωτές, θα είναι τα τελευταία έρχεται πρώτα. Και η διάσπαση της βιομηχανίας είναι μόνο μια υπόθεση χρόνου, και αυτό ο πιό ζωντανά εκφράζεται στη μηχανή πώλησης.

Εάν η βιομηχανία μηχανών πώλησης θέλει να αυξηθεί, οι κατηγορίες πρέπει να διαφοροποιηθούν και να συνδυαστούν, και πρέπει να ανταποκριθεί στη «αλλαγή» της The Times και τη «αλλαγή» των καταναλωτών με «την αλλαγή».

Έξυπνη μηχανή πώλησης μικρού

Η ανατροπή της βιομηχανίας μηχανών πώλησης πρέπει να αρχίσει από την κατηγορία. Επειδή η κατηγορία μπορεί να αποφασίσει εάν είναι μια κοινότοπη μηχανή πώλησης ή μια έξυπνη μικροϋπολογιστής-αγορά που ικανοποιεί τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Για αυτόν τον λόγο, πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να σπάσουν μέσω των κατηγοριών και να φέρουν στους καταναλωτές τις περισσότερες επιλογές και καλύτερη εμπειρία. Το μικρό είναι επίσης ένας από τους.

Καταρχάς, η επιλογή κατηγορίας και η παράθεση είναι βασισμένες στη καταναλωτική ζήτηση. Δεδομένου ότι οι καταναλωτές γίνονται όλο και περισσότερο «οκνηροί», είναι αδύνατο για τους να αγοράσουν ένα προϊόν μέσω μιας μηχανής πώλησης και να αγοράσουν έπειτα ένα άλλο προϊόν ταιριάσματος μέσω άλλων καναλιών. Τι θέλουν είναι ευκολία, είναι μιας στάσης υπηρεσία.

Έξυπνη μηχανή πώλησης ψυγείων μικρού

Για αυτόν τον λόγο, το μικρό θα συνδυάσει τα προϊόντα στη μηχανή πώλησης σύμφωνα με τις καταναλωτικές ομάδες στόχων του. Αυτός ο συνδυασμός είναι όχι μόνο ένας συνδυασμός διαφορετικών ποτών ή ένας συνδυασμός διαφορετικών πρόχειρων φαγητών, αλλά ένας συνδυασμός ομάδων-στόχων του. Μέσω της ανάλυσης στοιχείων, ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά των καταναλωτικών ομάδων που καλύπτονται από τη μηχανή πώλησης στα διαφορετικά σενάρια κατανάλωσης, και επιλέξτε έπειτα τα προϊόντα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες αυτού του μέρους των καταναλωτών. Παραδείγματος χάριν, στη σκηνή ενός εργοστασίου, βρίσκεται μέσω των στοιχείων κατανάλωσης ότι 80% των ανθρώπων προτιμούν τα λειτουργικά ποτά και τα νουντλς κάδων, έτσι το μικρό μπορεί να βάλει τα δύο σε μια μηχανή πώλησης για τους καταναλωτές στο εργοστάσιο που επιλέγει.

Έξυπνη μηχανή πώλησης μικρού

Οι έξυπνες μηχανές πώλησης μικρού εξυπηρετούν στις ανάγκες των καταναλωτών, που αλλάζουν από της παραδοσιακής μηχανής πώλησης «τι παρέχω, τι που θέλετε» «τι χρειάζεστε, εγώ θα το παράσχουν». Εντούτοις, δεν υπάρχει βασικά καμία μεγάλη μονάδα για το μετασχηματισμό αυτού του είδους ταιριάσματος κατηγορίας, επειδή πρέπει μόνο να βάλει τα προϊόντα στη μηχανή πώλησης βασισμένη στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η δυσκολία είναι πώς μια μηχανή πώλησης μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. , το οποίο υποβάλλει τις υψηλότερες απαιτήσεις στην εσωτερική δομή της μηχανής πώλησης. Ένα από τα προβλήματα που πρέπει να λυθεί επειγόντως είναι πώς να κάνει το κανάλι φορτίου να προσαρμόσει τα διαφορετικά προϊόντα, και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί.

μηχανή πώλησης ζεστού νερού

Οι έξυπνες μηχανές πώλησης μικρού μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν την εύκαμπτη ρύθμιση των παρόδων φορτίου, έτσι σημαίνει ότι η σύνδεση της ρύθμισης προϊόντων βασισμένη στις καταναλωτικές ανάγκες μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για το μικρό και τους πελάτες λειτουργεί με, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα μειώνοντας τις δαπάνες λειτουργίας και δοκιμαστικός-και-λάθους.

Προτού να υπονομευθεί εντελώς η βιομηχανία μηχανών πώλησης, είναι μια τεράστια μπλε ωκεάνια αγορά, και οι φορείς που μπορούν πραγματικά να καταλάβουν αυτήν την μπλε ωκεάνια αγορά πρέπει να ανακαλύψουν τη «αλλαγή» των καταναλωτών εγκαίρως όταν αλλάζουν με τις αλλαγές της The Times!

Έξυπνη μηχανή πώλησης μικρού

Εάν ενδιαφέρεστε για τις έξυπνες μηχανές πώλησης μικρού, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

Μας ελάτε σε επαφή με
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το nate@micronvending.com
Whatsapp: +8613826225189
Skype: nate.ye2
Wechat: 13826225189

Κατάλογος προϊόντων
Έξυπνη πώληση μικρού
Www.Micronvending.Com